پیش‌بینی هواشناسی کشور | بارش پراکنده و هوای ابری فقط در برخی مناطق (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خانواده‌ها مراقب فرزندان خود باشند | رواج مصرف قرص ریتالین در دوران امتحانات درسی هوای مشهد برای گروه‌های حساس، ناسالم اعلام شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) فرصت طلایی ایران برای جوان شدن جمعیت تا سال ۱۴۲۵ علائم هشداردهنده اولیه پیری در ۴۰سالگی چیست؟ «جوانه ماش» بمب ویتامین و پروتئین وزارت بهداشت: ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست ۸۰ درصد مراکز مراقبت پرستاری در منزل غیرمجاز هستند ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام‌خمینی(ره) برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه‌قضائیه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در پیست اتومبیل‌رانی، ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت پشت‌پرده سیاه پست‌های رنگی کودکانه در اینستاگرام | چرا فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی پررنگ شده است؟ کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟
سرخط خبرها

افتتاح اولین مدرسه صنعتی‌ساز کشور در مشهد | ساخت ۲۵۰۰ کلاس درس جدید تا مهر ۱۴۰۴+ فیلم

  • کد خبر: ۲۹۰۰۷۵
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰
افتتاح اولین مدرسه صنعتی‌ساز کشور در مشهد | ساخت ۲۵۰۰ کلاس درس جدید تا مهر ۱۴۰۴+ فیلم
صبح امروز (دوشنبه، ۲ مهر ۱۴۰۳)، اولین مدرسه صنعت‌ساز کشور در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز در راستای تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و به منظور محرومیت‌زدایی و توسعه فضا‌های آموزشی، آیین افتتاح اولین مدرسه به روش صنعتی‌سازی در کشور به صورت ارتباط ویدئوکنفرانس با رئیس دفتر مقام معظم رهبری، رئیس بنیاد مستضعفان و معاون عمرانی وزارت آموزش و پرورش و مقامات استانی در آموزشگاه دوازده‌کلاسه «علوی ۱۳ آبان» در حاشیه شهر مشهد برگزار شد.

فرماندار مشهد در این مراسم گفت: موضوع کمبود فضای آموزشی در شهری که برخورداری‌اش باید شهره عام و خاص باشد، نقیصه‌ای است که امروز گامی در مسیر برطرف‌شدن آن برداشته شد.

محسن داوری افزود: قبلاً در این شهر، برای ساخت یک مدرسه باید هفت‌خوان رستم را رد می‌کردیم و این موضوع خیّران مدرسه‌ساز را رنج می‌داد؛ اما الان با همراهی اداره کل نوسازی مدارس، این موضوع تسهیل شده است.

افتتاح اولین مدرسه صنعتی‌ساز کشور در مشهد | ساخت ۲۵۰۰ کلاس درس جدید تا مهر ۱۴۰۴

وی خاطرنشان کرد: یکی از حوزه‌های مهم در امر مدرسه‌سازی، بنیاد مستضعفان است که این بنا به‌همت مدیرانش با سرعت و قوت و به‌کارگیری تکنولوژی جدید ساخته شد.

فرماندار مشهد با بیان اینکه این مکان ۱۱ سال بلاتکلیف بود و به همت بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان، در مدت زمان کوتاهی به نتیجه رسید، متذکر شد: استعدادهای جوانان و نوجوانان امروز ما نسبت به نسل‌های قبل، شکوفاتر است؛ بنابراین برای پیشرفت در هر زمینه‌ای، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه‌ای بشود.

داوری اشاره کرد: متأسفانه فضای مجازی امروز به‌گونه‌ای است که حق‌شناسی کمتری داریم و فرصت‌ها را نمی‌بینیم و بیشتر مطالبه داریم.

فرماندار مشهد تصریح کرد: اخیراً، طرح سه‌شنبه‌های افتتاح مدرسه گسترش یافته و ما دوشنبه‌ها هم افتتاح مدرسه داریم. در حال حاضر، ۵ هزار کلاس درس در مشهد کمبود داریم. طبق برنامه‌ریزی‌ها، تلاش می‌کنیم تا مهر سال آینده، ۲۵۰۰ کلاس جدید ساخته شود.

مزایای ساخت مدارس به روش صنعتی‌ساز

مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: امروز، مدرسه دوازده‌کلاسه در ناحیه یک مشهد و در حاشیه شهر را برای اولین بار در کشور به صورت صنعتی‌سازی و با استفاده از پنل‌های صنعتی و سبک با زیربنای ۱۲۰۰ مترمربع به بهره‌برداری رساندیم.

حسین‌پور افزود: از مزایای این ساختمان سبک‌بودن، کاهش مدت زمان اجرا به یک‌پنجم، عایق‌بودن در برابر صوت و حرارت و صرفه‌جویی ۲۰ درصدی در هزینه‌هاست.

امیدواریم این روش صنعتی‌سازی را در احداث مدارس توسعه دهیم و بتوانیم به‌زودی ساخت ۵۰ مدرسه را با این روش در حاشیه شهر مشهد آغاز کنیم تا در مهر سال آینده، به بهره‌برداری برسند.

هر روز، ۹ مدرسه در کشور افتتاح می‌شود

معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز در این مراسم گفت: مدرسه کانون تحول و توسعه است و همه اتفاقات از مدرسه آغاز می‌شود. به دنبال این هستیم در جا‌هایی که تراکم جمعیت دانش‌آموزی زیاد است، در زمان کوتاه مدارس باکیفیت بسازیم؛ مدرسه‌ای که الان در آن هستیم، مدلی است که در کل کشور الگو خواهد شد.

عبدالهی افزود: تکنولوژی ساخت این مدرسه در استان خراسان رضوی بومی‌سازی شده است.

وی اضافه کرد: اهتمام ما در کشور این بوده که از این‌گونه تکنولوژی‌های نوین در ساخت مدارس استفاده کنیم تا در زمان صرفه‌جویی شود. در این ساختمان، رادیاتور موتورخانه حذف شده، چون دیوار‌ها عایق حرارتی و صوتی است.

بنا به گفته معاون فنی و اجرایی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، از آغاز دولت سیزدهم تا امروز، حدود ۱۷۰۰ مدرسه با ۸۰۰۰ کلاس درس تحویل داده شده است؛ یعنی در هر طلوع تا غروب در کشور، ۹ مدرسه ساخته می‌شود که ۵۲ درصد به‌وسیله خیران ساخته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->